Godinu dana Meridian pomaže domaćem zdravstvu -
pr tekst, meridian, meridianbet

Godinu dana Meridian pomaže domaćem zdravstvu
montekristo 0507


Posetivši do sada preko 60 zdravstvenih ustanova u Srbiji, a ukupno preko 100 kada se računa ceo region Balkana, volonteri Meridiana u prethodnom periodu posebno su bili centralnoj i istočnoj Srbiji – velike donacije upućene su zdravstvenim centrima u Zaječarskom, Borskom i Pomoravskom okrugu.

Regionalni lider u proizvodnji i distribuciji tehnologije u igrama na sreću i njegov volonterski tim obišli su i donacijama pomogli rad Opšte bolnice u Jagodini i Zaječaru, kao i Zdravstvenog centra Negotin.

U znak zahvalnosti i solidarnosti za borbu koju već godinu dana vode, zaposleni u Meridianu donirali su deficitarnu medicinsku opremu i materijal za nesmetani rad lekara i medicinskih sestara u crvenoj zoni.

Reč je o ustanovama zdravstvene zaštite koje, osim redovnih opsega aktivnosti, funkcionišu i u svojstvu kapacitetu kovid bolničkih jedinica. Navedene donacije deo su velike kampanje materijalno – tehničke pomoći koje Meridianbet već godnu dana upućuje domaćem zdravstvu, doniravši do sada više od 100 miliona dinara.

Meridianova priča o humanosti traje više od 20 godina, a samo od početka velike zdravstvene krize, višemilionskim donacijama ova se kompanija našla u stanovništvu više od 100 gradova i opština Srbije i regiona.

(PR)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble