Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Humanost, solidarnost i podrška - ova kompanija spojila je sve troje - | K-013 Portal
meridianbet

Humanost, solidarnost i podrška - ova kompanija spojila je sve trojeČitava planeta mesecima se bori da vrati život u normalu, a najveći teret krize snose lekari i medicinske sestre.

Meridianbet, tehnološka kompanija i lider u distribuiranju softverskih rešenja i priređivanju igara na sreću, već mesecima je na terenu s jednom misijom - podržati zdravstvene sisteme čitavog regiona.

U toj nameri kompanija je do sada uputila višemilionsku novčanu pomoć, šaljući signal da je, kao i u prethodne dve decenije, pouzdan partner Republike Srbije u saniranju posledica pandemije.

Kada je reč o Srbiji, zaposleni u Meridianu nedavno su posetili Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci. Tom prilikom uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta.

Meridian je, inače, uputio vrednu donaciju i Vladi Crne Gore kako bi se što pre izborila sa posledicama pandemije.

Ranije ove godine, medicinska aparaturu i deficitarna oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH.

Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je već u nekoliko navrata pomogao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Više od 20 godina traje Meridianova priča humanosti i solidarnosti i što je najznačajnije – to je tek početak.

(Promo)

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.