Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOMPANIJA MERIDIAN - Sportski događaji kao povod za solidarnost i humanost - | K-013 Portal
meridian, meridian kazino, meridian kladionica

KOMPANIJA MERIDIAN - Sportski događaji kao povod za solidarnost i humanost„Dobra kompanija nudi odlične proizvode i usluge. Odlična kompanija takođe nudi odlične proizvode i usluge, ali teži tome da svet učini boljim”.

Upravo se ovim rečima čuvenog Filipa Kotlera vodi regionalni lider u industriji igara na sreću.

Kompanija Meridian je dokazala da pored toga što korisnicima pruža najbolje i najinovativnije poroizvode ne zapostavlja i deo koji se tiče društveno odgovornog poslovanja.

Poslovni uspeh neodvojiv je deo napretka celokupne društvene zajednice, te kroz raznovrsne projekte i ulaganja u kulturu, sport, zdravstvo, zaštitu životne sredine, kao i učešće u brojnim humanitarnim akcijama, Meridian pokazuje najviši stepen društveno odgovornog poslovanja i brige o lokalnoj zajednici.

Za samo dva meseca, Meridian je uspeo ono što nijedna domaća kompanije nije. Veliki sportski događaji iskorišćeni su na najbolji način. Oni su predstavljali povod da se još jednom pokaže kako su korisnici uvek na prvom mestu, baš kao i solidarnost i podrška za one kojima je pomoć neophodna.

<p align=center><a href="/https://www.facebook.com/Auto%C5%A1kola-Montekristo-949947375058029" target="_blank" rel="noopener"><img src="/images/montekristo1009-440.jpg" alt="montekristo 0507"/></a></p><br>

Samo tokom trajanja Evropskog prvenstva u fudbalu Meridian je svojim igračima uručio nagrade vredne pola miliona evra, a tokom Olimpijskih igara humanitarna akcija u kojoj je Meridian za svaku osvojenu medalju donirao 100.000 RSD zaokružila je sportsku priču i najavila akcije o kojima će se tek pričati.

100.000 DINARA ZA SVAKU MEDALJU SRBIJE

Olimpijske igre u Tokiju su završene, Srbija je osvojila rekordnih devet medalja, od toga tri zlatne, a kompanija Meridian u humanitarne svrhe donirala 900.000 RSD!

Čaroban period je iza nas. Igre će se još dugo prepričavati - Srbija je odbranila zlato iz Rija i postala najuspešnija vaterpolo reprezentacija na svetu, Milica Mandić je donela drugo olimpijsko zlato i stavila tačku na uspešnu karijeru, Jovana Preković je osvojila prvo olimpijsko zlato u istoriji karatea, Damir Mikec je osvojio srebro, dok su nas Tijana Bogdanović, basketaši, Zurab Datunašvili, Milenko Sebić i odbojkašice obradovali bronzom.

Sva ova odličja odigrala su važnu ulogu u humanitarnoj akciji koju je organizovala kompanija Meridian, čvrsto verujući u srpske sportiste od samog starta.

Meridian je za svako odličje donirao 100.000 RSD U HUMANITARNE SVRHE, što je na kraju donelo 900.000 DINARA!

Igre u Tokiju su definitivno imale i motiv više – uz podršku našim reprezentativcima, svi zajedno smo uspeli da učinimo i humanu stvar, pa će regionalni lider u industriji igara na sreću pružiti pomoć onome kome je to najpotrebnije.

Nije tajna da je Meridian izuzetno društveno odgovorna kompanija, a ovog puta zaista pomera granice.

MERIDIAN NASTAVLJA DA SLAVI SPORT

Donacije za svaku osvojenu medalju našeg tima na OI samo su deo niza akcija i ulaganja u domaći sport kompanije Meridian zahvaljujući kojoj će sportska infrastruktura za buduće šampione stići u svaki kutak Srbije.

Dresovi, sportska i tehnička oprema, lopte... samo su deo velike sportske priče uspešne domaće kompanije. U saradnji sa klubovima i sportskim savezima cele zemlje, Meridian pokreće do sad najopsežniji projekat u domaćem sportu – školica sporta za mališane.

Pojmovi “mali“ i “veliki“, “bitni“ i “nebitni“ sportovi za Meridian ne postoje – svi će imati podršku najvećeg domaćeg donatora iz sfere industrije zabave i igara na sreću.

NAJNOVIJI AUDI, NOVČANE I ROBNE NAGRADE

EURO je prošao u znaku sjajnih golova i zaslužene titule Azura, ali i do sad neviđenog takmičenja u organizaciji kompanije Meridian, koja je tokom trajanja prvenstva poklonila NAJNOVIJI AUDI igraču sa najvećim brojem odigranih tiketa – KRALJU KLAĐENJA koji dolazi iz Kikinde.

Kralju, ali i desetinama drugih, kojima je glavna nagrada za dlaku izmakla. Drugoplasirani igrač osvojio je 50.000 RSD, svi od 3. do 10. mesta nagrađeni su sa 20.000 DINARA, a oni od 11. do 30. mesta sa po 5.000 DINARA!

I dok se tokom Evropskog prvenstva vodila trka u broju odigranih tiketa, na uplatnim mestima kladionice Meridian ključala je bitka u “Lavovskoj borbi“ za još vrednih nagrada: Vespa Sprint 50 Red, letovanje na Kritu za dve osobe, 3x iPhone 12, spa za dve osobe na Zlatiboru, 500+ fudbalskih lopti...

Za samo 30 dana, Meridian je nagradama opremio toliko dobitnika da bi ih mogao smestiti na omanji fudbalski stadion!

Kompanija Meridian – lepša strana života.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.