Meridian nastavlja da nagrađuje vakcinisane -
pr tekstovi meridian

Meridian nastavlja da nagrađuje vakcinisane
Meridian zna da je za pobedu potrebno da svi članovi tima daju 100% u sprovođenju zajedničke taktike. Zato je odlučio da nastavi akciju promovisanja vakcinacije i ovog puta nagradi studente koji su odradili najvažniju asistenciju. Vakcinisali su se za pobedu u najvažnijoj utakmici!

Tim za promociju vakcinacije mladih Novog Sada, organizovao je višednevnu posetu Zlatiboru i to za studente Univerziteta u Novom Sadu koji su primili bar jednu dozu vakcine protiv virusa Covid-19.

Akciji “Rukav gore!”, Studentske unije Medicinskog fakulteta, pridružio se i Meridian i novčanom donacijom pomogao da boravak naših budućih doktora, na jednoj od najlepših srpskih planina, učini još uspešnijim.

Poslednjom akcijom Meridian potvrđuje lidersko mesto u borbi protiv virusa COVID-19. Od početka epidemije, Meridian je svoje donatorske aktivnosti usmerio na podršku zdravstvenom sistemu. Novi Pazar, Mladenovac, Smederevo, Inđija, Kraljevo, Zaječar, Negotin, Niš, Valjevo su samo neki od preko 30 gradova i opština do kojih je dopremljen ogroman broj paketa pomoći.

Volonteri kompanije Meridian, posetili su preko 70 zdravstvenih ustanova širom Srbije, uručili neophodnu pomoć i pružili vrednu podršku zdravstvenim radnicima. Nakon što je započeta akcija masovne imunizacije stanovništva, Meridian se priključio i ovom frontu i brojnim akcijama nagrađivao i nastavlja da nagrađuje sugrađane koji pokazuju odgovornost prema čitavoj zajednici. Meridian tim zna da je to jedini način da zaštitimo sebe, svoje najbliže i ubrzamo povratak životu bez straha.

Vakcinacijom do pobede!

(pr)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

352X250

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti