Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Meridianbet nastavlja projekat stipendiranja najboljih studenata - | K-013 Portal
meridian kladionica, meridianbet

Meridianbet nastavlja projekat stipendiranja najboljih studenataPored činjenice da na preko 30 evropskih i svetskih tržišta uspešno primenjuje inovativna rešenja koja razvijaju mladi stručnjaci iz Srbije, kompanija Meridian poseban prioritet u poslovanju poklanja ulaganju u programe obrazovanja i upošljivosti mladih kadrova.

Imajući u vidu višedecenijsku i sistemsku neusklađenost između obrazovnih programa i potražnje na tržištu rada, Meridian je usred turbulentne 2020. odlučio da pokrene ambicizoni set projekata stipendiranja i programa prakse namenjen studentima završnih godina akademskih studija u Republici Srbiji.

Prva generacija stipendista kompanije Meridian tako su postali najbolji diplomci sa Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, koji su osnovne akademske studije u prethodnoj godini završili sa prosečnom ocenom 10.00, kako iz društveno – humanističkih, tako i prirodnih i tehničkih nauka.

Navedene ocene i biografija samo su formalna potvrda impresivnih znanja i veština koje imaju i o kojima će tek čuti čitava Srbija.

Ono što treba da nas raduje kao zajednicu jeste činjenica da svi stipendisti Meridiana žele da ostanu u Srbiji i u njoj se profesionalno ostvare, i pored toga što su im sa znanjima i veštinama koje već poseduju otvorena brojna vrata Evrope i sveta. Upravo su to ona tržišta na kojim kompanija Meridian godinama ostvaruje sve zapaženije rezultate u priređivanju igara na sreću.

Meridian već godinama aktivno učestvuje u projektima zapošljavanja mladih, u saradnji sa resornim ministarstvom i visokoškolskim ustanovama Republike Srbije.

(PR tekst)

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.