Pogledaj najbolju sportsku emisiju na domaćem internetu - čeka te fudbalski pregled i dobitni tiketi -
Meridian, pr tekstovi

Pogledaj najbolju sportsku emisiju na domaćem internetu - čeka te fudbalski pregled i dobitni tiketi

Nikad dosadno u studiju fudbalskog „Čvarkova i Torbice“ – autora najnovije sportske emisije Udarca iz ugla. U ovoj epizodi Močibob će nastojati da prevaziđe „manje nesuglasice“ sa kolegom Brankom, koncepcijska mimoilaženja sa glavnim urednikom ali i sa samim papagajem Kokijem.

U ovoj epizodi u produkciji Meridian sporta sumira se prelazni rok i analiziraju rezultati drugog kola Ling Long Super Lige, uz pregled „vanrednog“ kola pljeofa Lige šampiona i Lige Evrope, usred avgusta kad mu vreme nije. Vaš omiljeni dvojac pripremio je analizu svih mečeva kakvu nećete naći nigde na domaćem internetu.

Kao što smo videli u prethodnim epizodama, papagaj Koki tipuje tikete, ali ume i da „burno reaguje“. Ljubitelji klađenja, olovke u ruke i spremite se za nove Kokijeve kladioničarske predloge.

Pravac YT kanal Meridian sport – čeka te peta epizoda tvoje omiljene sportske emisije.

Sastavi tiket u Meridianu (uz savete Kokija), a sve nove igrače otvaranjem naloga u kladionici Meridian čeka bonus dobrodošlice od 300 dinara za sportsko klađenje, a sa depozitom od 1000 RSD u igri si za dodatni sportski bonus od 1200 dinara!

I ne zaboravi na specijalnu Meridianbet antistres ponudu – tvoj tiket je dobitan čak i kada promašiš jedan par.

(PR)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com