Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pogodi kvotu 300 i tvoj je Sony 4 + TV - | K-013 Portal
meridian, takmicenje, sony4, pr tekstovi

Pogodi kvotu 300 i tvoj je Sony 4 + TVKvalifikacije za LŠ i LE su završene i sada kreće ono pravo – grupna faza! Najjače lige su u punom jeku, a u Meridianu kreće faza broj četiri velike nagradne igre za svoje verne igrače.

Samo od 2 do 5. oktobra, pogodi kvotu 300 na tiketima u kladionici Meridian i na poklon dobijaš Sony Playstation 4 + TV!

Ukoliko baš kvota 300 izostane, u igri su svi dobitni tiketi sa kvotom između 200 i 350, tj. onaj koji je najbliži „koti 300“.

Sve što je potrebno jeste da u petak 2. oktobra na svoj nalog deponuješ 500 rsd i da na tiketu koji ulazi u igru budu samo parovi Top 5 evropskih liga, sa uplatom od barem 100 rsd.

A ukoliko se još uvek nisi registrovao, uradi to sada i uzmi specijalni bonus dobrodošlice bez ikakvih uslova, jer to ti je dovoljno da bi odigrao tikete koji se kvalifikuju za nagradu.

To je ukratko rezime četvrte faze velikog Meridianbet takmičenja, u čast novog početka grupne faze najjačih evropskih fudbalskih takmičenja.

Najjače od svega je to što te nagrade čekaju čak i ako ti prvo mesto izmakne:

• 1. mesto – Sony Playstation 4 + TV

• 2. mesto – bonus 5.000 RSD

• 3. mesto – bonus 3.000 RSD

• 4. i 5. mesto – bonus 1.000 RSD

U svakoj fazi takmičenja minimalni depozit koji je neophodno da uplatite u petak, uoči početka novog ciklusa, je 500 RSD i u konkurenciji ste za osvajanje nagrade.

Sada su komplet lige petice i grupna faza LŠ i LE tu - uživanje u fudbalu na tiketima je na najvišem nivou!

(PR)

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.