Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sve dm drogerije u Srbiji ostaju otvorene puno radno vreme tokom vikenda - | K-013 Portal
dm drogerija, radno vreme dm

Sve dm drogerije u Srbiji ostaju otvorene puno radno vreme tokom vikendaSve dm drogerije u zemlji, uključujući i one u tržnim centrima, tokom vikenda će raditi prema uobičajenom rasporedu, budući da je kompanija dm prepoznata kao prioritetan lanac snabdevanja koji u svom asortimanu sadrži prehrambene i druge proizvode koji su ključni za ispunjenje svakodnevnih potreba građana.

Pored apoteka i supermarketa, dm drogerije su prodajni objekti koji ne podležu novim merama Kriznog štaba zbog značaja asortimanske ponude koju kompanija nudi: hrane i nege za bebe, specijalne i organske hrane, dodataka ishrani, proizvoda za domaćinstvo, higijenu i dezinfekciju. Sve detalje o aktuelnom radnom vremenu drogerijskog lanca građani mogu da pronađu na zvaničnom sajtu www.dm.rs .

Kompanija dm će nastaviti da prilagođava svoje poslovanje merama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja i sprečavanja širenja virusa Covid 19, ispunjavajući sve preporučene higijenske standarde.

(PR)

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.