HR: Mladoženja pisao kriznom štabuKakva to svadba traje do ponoći? -
svadba, mladoženja, krizni štab, hrvatska

HR: Mladoženja pisao kriznom štabu - Kakva to svadba traje do ponoći?
montekristo 0507


Jedan ogorčeni karlovački mladoženja uputio je pismo na više nadležnih adresa sa pitanjem znaju li ona kakva je to svadba koja traje do ponoći i na kojoj ne sme da se pleše.

Karlovački mladoženja je mejl uputio na tri adrese Štabu civilne zaštite Karlovačke županije, Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i Centru 112, piše lokalni karlovački KAportal.

„Ženim se ovog vikenda i čitam vaše novodonesene mere za svadbene svečanosti. Iskreno mene zanima je li iko od vas bio na barem jednoj svadbi, kakva je to svadba koja traje do ponoći i na kojoj ne sme da se pleše“, započeo je svoje obraćanje Karlovčanin koji se sutra ženi.

Ogorčeni mladoženja piše da već imaju postavljen šator iza kuće za prijem gostiju, a otkrio je i da je kupljeno cveće, naručena hrana i piće…

„Molim vas lepo, ko će podmiriti sve te troškove, jer sa vašim merama sve to možemo da bacimo“, piše mladoženja i dodaje da mu je već 60 odsto gostiju otkazalo dolazak.

„Molim vas za zdrav razum, jer ćemo svi psihički oboleti“, napisao je još ovaj Karlovčanin, preneo je hrvatski portal Index.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble