Lovestock Festival u Kaštelima objavio line-up za ovu godinu -
lovestock festival, kastel luksic

Lovestock Festival u Kaštelima objavio line-up za ovu godinumontekristo 0507


Na ovogodišnjem Lovestock festivalu koji će se u Novom parku u centru Kaštel Lukšića održati od 17.do 19.juna nastupiće deset izvođača, od toga čak tri benda iz Srbije.

Lovestock festival je u proteklih nekoliko godina iz okupljanja i druženja muzičara izrastao u događaj koji ima reputaciju jednog od najboljih malih festivala u regionu, a ove godine uključuje izvođače iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, SAD-a i Kanade.

Osim J.R. Augusta, Nemanje i Ruia iz Hrvatske, The Bite, Mooncage i Vartre iz Srbije, grupe Grefran iz BiH i Haiku Garden iz Slovenije, na festivalu će nastupiti i kanadska kantautorka Ellen Taylor, ali i Amerikanka Esther Canata sa pratećim bendom.

Koncertni program podeljen je u tri festivalske večeri koje će započeti u 20 sati pa će tako prvog dana, u četvrtak, 17. juna nastupiti Esther Canata, J.R. August i Haiku Garden, u petak, 18. juna će programsku večer započeti Rui, a nastaviti Ellen Taylor, The Bite i Mooncage dok će u subotu, 19.juna veče ponovo otvoriti Rui koga će na bini zameniti Vartra, Nemanja i Grefran.

Uz koncertni program Lovestock Festival posebnu pažnju poklanja i deci, pa će u petak i subotu od 10 do 12 sati najmlađi da se zabave uz različite radionice i pričaonice, face-painting, a moći će da pogledaju i pozorišnu predstavu decu „Izgubljeni zeko“ u izvođenju Škole glume Kaštela.

Tokom večeri, od 20 sati u Kulturnom centru, posetioci će moći da pogledaju i izložbu slika američke umetnice Esther Canata.

Nesumnjivo je da Lovestock Festival raste iz godine u godinu na zadovoljstvo brojnih posetilaca koji će i ove godine doći u Novi park, a važno je napomenuti da je ulaz na sve događaje i ove godine besplatan.

(Lj. Z.)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.