Milo Đukanović: Nije gotovo -
Milo Đukanović, izbori, Crna Gora

Milo Đukanović: Nije gotovomontekristo 0507


Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović rekao je da je ta partija na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori osvojila oko 145.000 glasova i 30 mandata.

On je na konferenciji za novinare rekao da je DPS na ovim izborima pojedinačno najjača partija.

Đukanović je napomenuo da borba za većinu poslaničkih mesta u parlamentu i dalje traje i da DPS sa partnerima ima 40 mandata.

On je izrazio zahvalnost građanima Crne Gore zbog izborne atmosfere i ocenio da je iskazan visok nivo demokratske kulture i čestitao svim učesnicima na izborima na ostvarenom rezultatu.

Đukanović je dodao da će sačekati finalno prebrojavanje glasova, da se vidi kome pripada "taj presudni 41. mandat" i da ono što se utvrdi kao volja građana za DPS predstavlja zakon koji se mora poštovati.

On je istakao da se DPS bori za evropski sistem vrednosti i multietničku Crnu Goru i da će se za to boriti kakva god bila pozicija te partije u parlamentu i istakao da je DPS uradila važne stvari za crnogorsko društvo.

Đukanović veruje da će Crna Gora nepokolebljivo ostati na putu demokratskog i evropskog razvoja i igrati ulogu promotera evropskih vrednosti.

Okupljeni u štabu DPS uzvikivali su "Ne damo državu".

(Fonet)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.