Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Misterija dva samoubistva u Crnoj Gori: Dvoje mladih skočilo u smrt sa 180 metara - | K-013 Portal

Misterija dva samoubistva u Crnoj Gori: Dvoje mladih skočilo u smrt sa 180 metara

samoubistvo, samoubistva u crnoj gori, crna gora

Na društvenim mrežama počelo je da se širi upozorenje za roditelje. Naime, za samo 15 dana dogodila su se dva samoubistva u Crnoj Gori, a ono što posebno zabrinjava je činjenica da su počinjena na isti način i na istom mestu.

Dvadesetogodišnja M. G. 27. jula, oko 20 časova uveče, skočila je sa 180 metara visokog mosta na Tari u sigurnu smrt. Dan kasnije, njeno telo pronađeno je na obali reke Tare, u blizini Manastira Svetog arhangela Mihaila.

Samo dvadesetak kasnije, trinaestogodišnji V. K, naočigled brojnih turista koji su svakog dana na ovom mostu, preskočio je ogradu i skočio u provaliju. Samo sat vremena pre tragedije, kako prenose lokalni mediji, majka dečaka prijavila je njegov nestanak Centru bezbednosti Pljevlja.

Telo dečaka, pronađeno je dan kasnije u reci, u blizini mosta.

Ono što privlači pažnju jeste da su njihovi profili na društvenim mrežama imali identičan opis. Naime, oni su napisali poruku „Safe place“, a u delu koji je predviđen za upisivanje biografije postavili srca u bojama duge.

Instagram profili i devojke i dečaka su zaključani, a bizarnosti ne staju ni tu – oboje prate isti broj ljudi – on 510, a ona 509. A broj osoba koje prati njih dvoje je identičan – 538.

Internetom kruži poruka da se i iza broja njihovih pratilaca, 538, takođe krije simbolika – u pitanju je takozvani „anđeoski broj“.

Istraga o samoubistvima dvoje mladih u Crnoj Gori još je u toku.

(Krstarica)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.