Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mladi par iz Srbije napadnut u Splitu - | K-013 Portal

Mladi par iz Srbije napadnut u Splitu

napadnut mladi par iz srbije u splitu

Nekoliko nepoznatih osoba napalo je sinoć na plaži u Splitu mladi par iz Srbije, a policija traga za napadačima, saopštila je splitsko-dalmatinska policija.

U saopštenju koje su preneli lokalni mediji, policija je navela da je nekoliko nepoznatih osoba pola sata posle ponoći na području plaže Ovčice fizički napalo 25-godišnjeg muškarca i 26-godišnju ženu.

Policija je po dojavi izašla na teren gde je zatekla napadnute državljane Srbije.

Portal Index navodi da devojka nije imala vidljive povrede, a da je mladić odbio lekarsku pomoć. Policajci su, kako navodi portal, na njemu videli masnice i ogrebotine, ali im se on zahvalio i rekao da mu lekarska pomoć nije potrebna.

U toku je kriminalističko istraživanje i potraga za napadačima.



Index navodi da je protekle sedmice u Splitu zabeleženo nekoliko incidenata. Na istoj plaži su se dan ranije potukli 23-godišnji Francuz i 23-godišnji hrvatski državljanin.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, huligani su proteklog utorka u centru Splita napali dvojicu članova ruske reprezentacije koja učestvovala na međunarodnom pripremnom turniru košarke 3x3. Jedan od napadnutih košarkaša je lakše povređen.

Policija je otkrila jednog od napadača i podnela prijavu zbog izazivanja nereda iz mržnje. Reč je o maloletniku koji je poznat po problematičnom ponašanju i već je imao problema sa zakonom.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.