Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Muškarac poginuo u snažnoj eksploziji plinske boce u Zagrebu, dve osobe povređene - | K-013 Portal

Muškarac poginuo u snažnoj eksploziji plinske boce u Zagrebu, dve osobe povređene

zagreb, eksplozija, plinska boca

U zagrebačkom naselju Trnsko rano jutros je došlo do eksplozije, zatim i do požara, u stanu na prvom spratu zgrade, a vatrogasci su pronašli telo muškarca.

Dve osobe su povređene. Jutarnji list prenosi da su vatrogasci spasili jednu osobu na trećem spratu.
 
Zvuk snažne detonacije probudio je stanare zgrade u novozagrebačkom naselju a potom i dim koji se proširio prema stanovima iznad, zbog čega su alarmirali vatrogasce.
 
"Oko 6.20 sati u Zagrebu, u ulici Trnsko, izbio je požar u stanu iz neutvrđenog razloga, pri čemu je jedna osoba poginula, a eksplodirala je plinska boca. Još dve osobe su ukazane lekarske pomoći zbog udisanja dima, dok drugih povređenih nije bilo", saopštila je policija.
 
Jedna od stanarki zgrade je u izjavi za Jutarnji list kaže da se čula snažna eksplozija, a da su vrlo brzo stigli i hitna i vatrogasci.
 
"Ne znamo da li je uzrok plin koji je u većini zgrada u naselju ili možda uzrok leži u trafostanici koja se nalazi odmah ispod tog stana gde se dogodila tragedija", rekla je ona.
 
Uviđaj o okolnostima nesreće je u toku.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.