Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Muškarac upucan na popularnoj hrvatskoj plaži, podlegao ranama na putu ka bolnici - | K-013 Portal

Muškarac upucan na popularnoj hrvatskoj plaži, podlegao ranama na putu ka bolnici

upucan muskarac, zrce

Jedan muškarac je podlegao povredama koje je zadobio u pucnjavi koja se dogodila rano jutros u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, uz popularnu plažu Zrće.

Policija je dojavu o pucnjavi, kako piše hrvatski portal Index, dobila jutros oko šest sati. Društvenim mrežama, navodi se, kruže snimci koji pokazuju da je do sukoba došlo ispred jednog noćnog kluba.
 
 
Policija je privela osobu koja se dovodi u vezi sa ovim događajem, a povređeni muškarac je podlegao u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici. Nema informacija o identitetu muškarca, a Index prenosi da je upitanju mlađi muškarac, kao i da ima ranu od metka na glavi.
 
Na mesto događaja odmah je dotrčalo više osoba, uglavnom mlađih stranaca koji su se tu zatekli. Okrenuli su upucanog mladića na leđa i počeli reanimaciju. 
 
Kako prenosi lokalni portal Zadarski.hr, navodno je sukob nastao između državljana Srbije i Crne Gore, nakon čega je državljanin Crne Gore ranjen. Ove informacije još nisu zvanično potvrđene.
 
Načelnik Opštine Kolan Šime Gligora rekao je kako je čuo šta se dogodilo, ali da trenutno nema više informacija od onoga što je dala policija.
 
"Upoznat sam s događajem, ali za sad ne mogu da komentarišem okolnosti. Kada budem znao više o tome ću obavestiti javnost", rekao je Gligora.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city