Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Najmanje deset mrtvih u požaru u kovid centru u Tetovu - | K-013 Portal

Najmanje deset mrtvih u požaru u kovid centru u Tetovu

kovid centar tetovo, pozar, tetovo pozar

U požaru u kovid centru u Tetovu poginulo je najmanje deset osoba, objavio je ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče.

"U Tetovu s desila nesreća koja je odnela više ljudskih žrtava. Do ovog trenutka je potvrdjeno deset poginulih u požaru, ali taj broj može da poraste. Ovo je veoma tužan dan. Izražavam najdublje saučešće porodicama", napisao je Filipče na tviteru.

Modularna bolnica gradske bolnice u Tetovu večeras je izgorela u požaru koji je izbio oko devet sati. Požar je gasilo više od 30 vatrogasaca sa sedam vozila.

U Tetovo su odmah došli premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, ministar zdravlja Filipče i više drugih članova vlade, a na lice mesta je došao i Ali Ahmeti, lider albanske partije Demokratske unije za integraciiju (DUI), čije je glavno sedište u Tetovu.

Trenutno zaseda i opštinski krizni štab, kojim predsedava premijer Zaev. Prema medijskim informacijama u kovid centru je bilo bilo više od 20 osoba.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.