Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Određen pritvor vozaču autobusa koji je u Crnoj Gori sleteo u provaliju - | K-013 Portal

Određen pritvor vozaču autobusa koji je u Crnoj Gori sleteo u provaliju

nesreca, crna gora, andjela burzanovic, anđela burzanovic, cetinje - budva, saobracajna nesreca

Sudija za istragu osnovnog suda na Cetinju odredio je pritvor do 30 dana S.N. vozaču autobusa firme "Papović", koji je bio za volanom u trenutku teške saobraćajne nesreće na Obzovici.

"S.N. je određen pritvor zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl.348 st.4 u vezi čl.339 u vezi st.1 KZ CG. Pritvor po ovom rešenju može trajati do mesec dana, a određen je zbog opasnosti od uticaja na svedoke", piše u saopštenju koje je potpisao sudija Borko Lončar, prenose Vijesti.
 
 
Nesreća na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se u utorak u 12.10 časova, kada je na usponu Obzovice, autobus prevoznika "Papović" sa 30-ak putnika, mahom stranaca, prvo u dužini od 15-ak metara udarao u zaštitinu
bankinu, a potom probio ogradu i pao u ambis.
 
U toj saobraćajnoj nesreći stradale su dve osobe – Podgoričanka Anđela Burzanović (19) i državljanin Velike Britanije A.N.D. (66), a dvadesetšest osoba je povređeno.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.