Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putnici u Tivtu više od šest sati čekali da polete za Beograd - | K-013 Portal

Putnici u Tivtu više od šest sati čekali da polete za Beograd

aerodrom tivat, let tivat beograd, letovi za beograd, letovi za tivat, to montenegro

Avio kompanija Air Montenegro potvrdila je da je danas došlo do, kako navodi, određenih odstupanja u redu letenja na relaciji Crna Gora – Srbija.

Kako navode iz te kompanije, do kašnjenja letova je došlo "usled operativnih razloga" i dodaju da službe rade na regulisanju saobraćaja u što kraćem roku.

Više od 200 putnika šest sati je na aerodromu Tivat danas čekalo da poleti za Beograd avionom te kompanije.

Vijesti pišu da su se putnici žalili da nisu mogli da napuste zgradu aerodroma gde nema klime, da je bio veliki broj dece i da je praktično "bilo neizdrživo".

Kompanija je saopštila da su svi putnici sa današnjih letova stigli na svoja odredišta.

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju, probleme je uzrokovalo ispadanje iz saobraćaja aviona tipa embraer E-190 (D-ACJJ) koji Air Montenegro, inače, iznajmljuje od nemačke kompanije German ervejs.

Avion je jutros obavio redovan let na liniji Podgorica-Beograd, nakon čega je, zbog tehničkih poteškoća, ostao na beogradskom aerodromu, odakle nije na vreme poleteo za Tivat. Tako je nemački avion "ispao" iz planiranog saobraćaja Air Montenegra, što je dovelo do problema sa putnicima te kompanije koji su kupili karte za kasnije planirani let ovog aviona iz Tivta za Beograd.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.