Tviter suspendovao nalog mađarske vlade -
twitter, tviter, mađarska vlada, suspendovan nalog

Tviter suspendovao nalog mađarske vlade
montekristo 0507


Zvaničan Tviter nalog mađarske vlade suspendovan je "bez upozorenja i objašnjenja", izjavio je portparol vlade Žoltan Kovač.

"Izgleda da je došao ovaj novi vrli svet u kojem tehnološki giganti ućutkuju one koji imaju drugačije mišljenje. Preduzeli smo neophodne korake i očekujemo zvanično objašnjenje od Tvitera", rekao je portparol mađarske vlade.Kovač je ocenio da je "to veoma interesantno s obzirom na činjenicu da će Evropska komisija danas objaviti prvi izveštaj o vladavini prava".

Evropska komisija danas predstavlja prvi izveštaj o poštovanju vladavine prava u 27 zemalja EU u jeku tenzija Brisela sa Budimpeštom. Ovaj prvi izveštaj pokriva četiri oblasti: efikasnost i nezavisnost sudstva, borbu protiv korupcije, pluralizam medija i slobodu štampe, uravnoteženost vlasti i ulogu civilnog društva.

Prema rezimeu u koji je imao uvid Frans pres, Komisija iznosi "veliku zabrinutost" o posledicama reforme pravosuđa po nezavisnost sudija u Mađarskoj.

Mađarska vlada je juče zatražila ostavku potpredsednice Evropske komisije Vere Jurove zbog "uvredljivih javnih izjava" o demokratiji u Mađarskoj i saopštila da će prekinuti "sve političke kontakte" sa njom. Jurova je u intervjuu za Špigel izjavila da Orban voli da kaže da gradi liberalnu demokratiju, ali da bi ona rekla da "gradi bolesnu demokratiju".

Tviter je ove godine blokirao više tvitova američkog predsednika Donalda Trampa zbog iznošenja dezinformacija.

(Beta)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble