Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U Cetinjskom manastiru nije bilo naoružanih osoba - | K-013 Portal

U Cetinjskom manastiru nije bilo naoružanih osoba

cetinjski manastir, oruzje, crna gora

Ministar unutrašnjihi poslova Sergej Sekulović izjavio je danas da u Cetinjskom manastiru, tokom ustoličenja mitropolita Joanikija, nisu bile naoružane osobe.

„Ono što je činjenica, barem što se nas tiče, u manastiru ne, na Cetinju, na obe strane, da. Bilo je visokorizično. Imali smo i sreće i znanje i umeća da iz te situacije izađemo“, rekao je Sekulović, preneo je portal RTCG.

Sekulović je to rekao u parlamentu odgovarajući na pitanje poslanika opozicionog DPS-a Andrije Nikolića, koji je ministra pitao da li policija raspolaže konkretnim imenima bezbednosno interesantnih osoba koje su boravile na Cetinju, kao i u Cetinjskom manastiru 4. i 5. septembra.

Nikolić je podsetio da je Sekulović potvrdio da su postojale dve linije upravljanja bezbednosnim sistemom te večeri na Cetinju i pohvalio njegovu odluku da odbije da podnese ostavku, koju mu je tražio premijer.

Jer time bi, kazao je Nikolić, Sekulović preuzeo deo odgovornosti koju je nosio lično Zdravko Krivokapić, kada je u četiri sata ujutru najavio da će on zajedno sa organima bezbednosti poći na Cetinje.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS