U velikoj policijskoj akciji u Zagrebu uhapšen i direktor HRT-a
uhapsen direktor HRT, direktor HRT

U velikoj policijskoj akciji u Zagrebu uhapšen i direktor HRT-a
montekristo 0507


U akciji hrvatske policije i Kancelarije za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) rano jutros je u Zagrebu uhapšeno više osoba, među kojima i glavni direktor HRT-a Kazmir Bačić.

U akciji hrvatske policije i Kancelarije za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) rano jutros je u Zagrebu uhapšeno više osoba, među kojima i glavni direktor HRT-a Kazmir Bačić, prenosi hrvatski Jutarnji list na svom portalu.

Kako piše N1 Zagreb, prema nezvaničnim informacijama, reč je o sumnjama u krivična dela počinjena u vreme bivše gradske uprave, do kraja prošle i u prvoj polovini ove godine.

"U toku je nova velika akcija policije i USKOK-a. Kako saznajemo, policija je rano jutros pod rukovodstvom USKOK-a pokucala na vrata više osoba na području Zagreba", navodi Jutarnji list.

Kako se dodaje, navodno se radi o sumnji u počinjena koruptivna krivična dela i to mahom vezana za poslove zagrebačke gradske uprave. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o sumnjama u krivična dela počinjena u vreme bivše gradske uprave, krajem prošle godine i u prvoj polovini ove godine.

Navodi se da je među uhapšenim nekoliko poznatih osoba, uključujući i direktora HRT-a Bačića. Policija je jutros došla u pretres njegove kuće u Zagrebu a za sada se ne zna za šta se konkretno tereti.

List navodi da se nezvanično pominje njegov odnos s vlasnikom bivše fabrike sijalica TEŽ Milanom Lončarićem i njegovim građevinskim projektom "Vrtovi svetla". Taj građevinski projekat je na lokaciji te bivše fabrike.

Navodno je priveden i Lončarić. Među uhapšenima je i Denis Mohenski, koji je godinama organizirao Advent u Zagrebu, piše N1 Zagreb.

(Beta)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble