Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VIDEO: Najmanje 10 mrtvih u udesu autobusa kosovskih tablica kod Slavonskog Broda - | K-013 Portal

VIDEO: Najmanje 10 mrtvih u udesu autobusa kosovskih tablica kod Slavonskog Broda

slavonski brod nesreca, udes autobusa slavonski brod, slavonski brod udes

Deset osoba je poginulo, a više desetina povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kada je autobus kosovskih oznaka sleteo jutros sa kolovoza na autoputu kod Slavonskog Broda.

Policija je oko 6:20 časova dobila dojavu da se na autoputu kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnoj kolovoznoj traci dogodila saobraćajna nesreća.

"Situacija je vrlo teška i još uvek je velik broj životno ugroženih putnika u makedonskom autobusu", rekao je Damir Brezić, portparol brodsko-posavske policije.

Takođe, policija je ustanovila da se ne radi o makedonskom, nego o kosovskom autobusu. Autobus je putovao na redovnoj liniji Frankfurt - Priština.

"Tokom obavljanja uviđaja, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetina prevezeno u bolnicu u Slavonskom Brodu", objavila je policija u 9 sati. Prema za sada dostupnim informacijama, u bolnici je više od 30 osoba.

Prve informacije govorile su da se radi o autobusu makedonskih oznaka.

U toku je uviđaj.

U nesreći kod Slavonskog Broda tri osobe poginule, nekoliko desetaka ozlijeđenih. Izvještava: Vedran Balen

Posted by Večernji list on Saturday, July 24, 2021

(Index.hr)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.