Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Andrea Stojadinov najbolja sportistkinja Sportskog saveza Beograda - | K-013 Portal

Andrea Stojadinov najbolja sportistkinja Sportskog saveza Beograda

andrea stojadinov

Najbolji sportisti u izboru Sportskog saveza Beograda za 2020. godinu su Andrea Stojadinov (džudo, olimpijski sport), Nemanja Majdov (džudo, olimpijski sport), Andrea Arsović (streljaštvo, olimpijski sport) i Željko Ćirković (košarka u kolicima, sport osoba sa invaliditetom). Njima je priznanja dodelio predsednik SSB Dragan Tomašević.

Pančevka Andrea Stojadinov je džudistkinja DžK "Crvena zvezda" i ove godine je postala juniorska prvakinja Evrope, osvojila srebro na Evropskom prvenstvu za seniorke i bronzu na Evropskom prvenstvu za mlađe seniorke.

Sportski savez Beograda je ove godine, zbog pandemije virusa Kovid-19, dodelu godišnjih priznanja održao u svojim prostorijama u skladu sa epidemiološkim merama koje su propisane od strane nadležnih državnih organa.

Predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević istakao je da je 2020. godina uprkos pandemiji, izuzetno uspešna za SSAB.

– Uprkos velikim izazovima i problemima koje je izazvala epidemija korona virusa, ova godina je bila veoma uspešna za Sportski savez Beograda. Srpski sport, a posebno sport u Beogradu je opstao. Nije bilo lako, ali uspeli smo da prevaziđemo sve to. Ovu godinu završavamo dodelom prestižnih priznanja i želimo da ovoj manifestaciji i nagradama damo još veću vrednost u godinama koje su pred nama.

(ssb)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS