Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ATLETIKA: Održano drugo kolo kvalifikacija Kupa Srbije za seniore u Beogradu - | K-013 Portal

ATLETIKA: Održano drugo kolo kvalifikacija Kupa Srbije za seniore u Beogradu

Atletski klub Dinamo

Atletičari "Dinama" nastupali su proteklog vikenda u Beogradu na stadionu Vojne Akademije, gde je održano drugo kolo kvalifikacija Kupa Srbije za seniore. 

Zorana Barjaktarović nastupila je u svojoj disciplini na 100m istrčavši trku za 11.9 sekundi, ali morala je da se zadovilji drugim mestom. Sledećeg dana nastupila je na 200m i ubedljivo pobedila rezultatom 24.4 sekunde. Zorani je ovo prvi nastup na 100m jos od prošle godine.

Mladja juniorka Anastasija Mrkela takmičila se sa seniorkama. Trku na 400m završila je u vremenu 61.5 sekundi dok je na 200m popravila lični rekord koji sada iznosi 26.5 sekundi.

Mladen Mitrić takodje se takmičio u sprinterskim disciplinama na 100m i 200m, ali zbog bola u zadnjoj loži nije mogao da da svoj maksimum.

Sledeće takmičenje na kojem će učestvovati atletičari pančevačkog Dinama je finale Kupa Srbije za juniore koje se održava u Kruševcu.

Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.