Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ATLETIKA: Otvoreno prvenstvo Beograda za pionire - | K-013 Portal

ATLETIKA: Otvoreno prvenstvo Beograda za pionire

Atletski klub Dinamo Pančevo

Proteklog vikenda u atletskoj dvorani u Beogradu, održano je otvoreno prvenstvo beograda. Ovo je prvo atletsko takmičenje u novoj godini za takmičare atletskog kulba “Dinamo“.

 Za AK „Dinamo“ nastupali su: Danilo Bulatović, Marija Mrkela, Strahinja Stevšić i Andreja Božanić. Takmičenje je bilo poprilično posećeno sa nekoliko stotina učesnika iz atletskih klubova širom Srbije.

U trci starijih  pionirki na 600 m pobedila je Marija Mrkela sa rezultatom 1:39, 56 min. Strahinja Stevšić nastupao je u disciplini 800 m u konkurenciji starijih pionira  gde je osvojio zlatnu medalju sa novim ličnim rekordom 2:09, 32 min. U trci starijih pionira na 2000 m nastupao je Andreja Božanić gde je zauzezo 3. mesto sa rezultatom 6:50 min. Danilo Bulatović, iako mlađi pionir, nastupao je u trci starijih pionira na 300 m gde je sa istrčanih 45 sekundi oborio lični rekord.

Narednog vikenda u ateltskoj dvorani u Beogradu održava se prvenstvo Srbije za mlađe juniore/ke gde će AK „Dinamo“ takođe imati predstavnike.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.