Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 37 medalja za pančevačku Panoniju u Vrbasu - | K-013 Portal

37 medalja za pančevačku Panoniju u Vrbasu

ak panonija, vrbas, atletika, pancevo

U nedelju 12. juna u organizaciji "Vrbaškog atletskog kluba" i uz pomoć volontera AK "Panonija" i "Srbobranskog atletskog kluba" održan je treći po redu tromeč na atletskoj stazi koja se nalazi u okviru Centra za fizičku kulturu Vrbasa.

Atletski miting je bio veoma posećen a učestvovalo je preko 100 atletičara.

Ovo druženje već polako prerasta u tradiciju a za cilj ima takmičenje najmlađih kategorija - uzrasta atlestkih školica koji tako stiču prva iskustva na atletskim takmičenjima na tartan stazi.

Održane su trke na 60, 200 i 600 metara kao i skok u dalj, bacanje vorteksa i trka štafeta.

Najmlađi osvajači medalja u disciplinama 60m, bacanju vorteksa i štafeti su tako postali Aron Stojić, Sreten Ilić, Ilija Kolar, Srđan Nikolić, Tijana Manić, Nevena i Jovana Carina.

Petar Sekulović i Ivan Obradinov su u kategoriji pionira i juniora osvojili medalje u disciplinama 60m, vorteks i skoku u dalj. Oni su i kao članovi štafeta zaradili još po jednu medalju.

Veliki doprinos i pomoć u tehničkoj organizaciji ovog mitinga dali su i Branislav Kolar i Zoran Stojić.

Konačni bilans je 37 osvojenih medalja u Vrbasu za Panoniju.

Na kraju je mix štafeta atletskih školica osvojila bronzu a bronzu je osvojila i pionirska šrafeta. AK Panonija poziva sve ljubitelje trčanja kroz prirodu na "Fox Trail" koji će se održati u Devojačkom bunaru 06. novembra. Prijave su preko sajta Trka.rs.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.