Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AK PANONIJA: Bronza za Marka na Prvenstvu Srbije, oboreni lični rekordi.. - | K-013 Portal

AK PANONIJA: Bronza za Marka na Prvenstvu Srbije, oboreni lični rekordi..

AK Pannonija

Ovog vikenda prvi su nastupili pioniri Panonije u subotu 29. avgusta na otvorenom Prvenstvu Vovjodine za mlaðe i starije pionire u Novom Sadu, gde je najbolji rezultat ostvario Zandi Štrkalj u trci na 300m i novim ličnim rekordom od 44,02 sekundi.

Zapažen nastup su imali Jelena Grujičić i Isidora Pavlović u trci na 100m i Ana Dragojević i Lajči Štrkalj na 300m, kao i u ženskoj štafeti 4x100m. Ovo takmičenje je prvo posle duge pauze usled koronavirusa.

U nedelju na Prvenstvu Srbije za starije juniore Panonija je nastupila sa 3 atletičara.

AK Pannonija

Aleksandar Dugić je tako u trci na 800m zabeležio novi lični rekord od 2:04,89 a Marija Gajić usled velikih vrućina nije do kraja istrčala trku na 3000m.

Bronzanu medalju u disciplini bacanja koplja 800gr osvojio je sjajni Marko Stojilović, koji je iako sa povredom do medalje došao bacivši koplje na daljinu 43,14m.

Već narednog vikenda Panonci nastupaju na Prvenstvu Srbije za seniore u Novom Pazaru kao i na ultramaratonu u trkama na 50 i 100km koje će se održati na Paliću.

(A. D.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.