Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AK Panonija: Tovilović drugoplasirani na polumaratonu na Srebrnom jezeru - | K-013 Portal
ak panonija, stefan tovilovic, atletski klub panonija

AK Panonija: Tovilović drugoplasirani na polumaratonu na Srebrnom jezeruStefan Tovilović mlađi junior  iz AK Pannonija nastupio 6. marta na tradicionalnom polumaratonu na Srebrnom jezeru.

Po veoma hladnom vremenu i vetrom u prsa, ovaj panonski dugoprugaš popravio je lični rekord za čak 11 minuta, a od ukupno 285 trkača, Stefan je polumaraton završio kao drugoplasirani. Veliki pehar i srebrnu medalju zaradio je rezultatom 1:14:21 što je za svaku pohvalu, imajući u vidu da mu je nakon priprema na Zlatiboru ovo prva trka ove godine.

Stefan će nastupiti na Prvenstvima Srbije u planinskom trčanju, 10.000 m na stazi i polumaratonu ove godine, a njegov trener Mirko Stanković ne krije zadovoljstvo ovim odličnim početkom trka na otvorenom.

Pored njega na polumaratonu je nastupio i Novica Stojanovic i bez treninga trku završio na 1:25, a ultramaratonci Željko Zeljković na 1:32 i Miloš Momčilović na 1:46.

(K-013)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.