Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Medalje za pančevačke triatlonce na Prvenstvu Srbije u Kragujevcu - | K-013 Portal

Medalje za pančevačke triatlonce na Prvenstvu Srbije u Kragujevcu

tk tamis, triatlon klub tamis

U prelepom ambijentu jezera Šumarice Klub ekstremnih sportova Kragujevac je organizovao trku prvenstva Srbije u kros triatlonu ( 0.5km plivanja - 12km vožnje MTB bicikla off road - 2.5km trčanja off road ).

TK Tamiš je na ovu tehnički i fizički zahtevnu trku krenuo sa deset takmičara koji su ostvarili sjajne rezultate ako uzmemo u obzir da jako retko treniraju u brdskim uslovima.

Najuspešniji je bio Luka Gligotić koji je bio najbrži kod juniora ali i trećeplasirani u apsolutnoj konkurenciji iza dvojca domaćih takmičara Trakić-Kostović. Zlato na prvenstvu je osvojio i Stefan Birka kod kadeta a podijum je podelio sa njim Vojin Davidović kao drugoplasirani. Medalje su još osvojili Petar Savić treći kod pionira, Srđan Živojinović srebro u AG1 21 do 30 godina i Dušan Lukić kao treći u AG 3, takmičari između 41-50 godina. U istoj kategoriji Vladislava Miličić je završila kao drugoplasirana.

Sezona triatlonskih trka se nastvalja najvažnijom trkom u ovom delu sezone, prvenstvom države u olimpijskom triatlonu koja se održava 29. maja na Srebrnom jezeru.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.