fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

28 pancevacki triatlon, tk tamis, atletika

Održano Prvenstvo Srbije u sprint triatlonu u Pančevu

U nedelju 06. juna TK Tamiš je po 28. put organizovao trku sprint triatlona koja je ove godine bila i prvenstvo države zbog čega su se na stazi pojavili najbolji triatlonci i triatlonke koje Srbija trenutno ima.

Pobednici i prvaci države su postali, tačnije odbranili su taj naslov od prošle godine, Lana Gavrilović iz Plivačkog kluba Sremska Mitrovica i Ognjen Stojanović iz kluba Tri OgyRacing Novi Sad. Što se takmičara domaćeg TK Tamiš tiče, oni su pored činjenice da su imali najviše takmičara na trci, osvojili sledeće medalje:

- Birka Stefan prvak države u konkurenciji kadeta

- Jelača Bogdan prvak države u konkurenciji juniors

- Lukić Marjan prvak države u konkurenciji takmičara od 41 do 50 godina.

Medalje su još osvojili: Savić Petar brinza pioniri, Zarić Milica srebro mlađe kadetkinje, Kežić Aleksa srebro kadeti, Gligorić Luka srebro juniori, Gligorić Marko bronza juniori, Ivačković Petar bronza u konkurenciji takmičara od 21 do 30 godina i Peregi Petar bronza u konkurenciji takmičara od 31 do 40 godina.

Sezona se nastavlja trkom sprint triatlona 12. juna a TK Tamiš poziva sve da budu 27. juna na Tamiškom keju gde će biti organizovan 10. Pančevački akvatlon.

(K-013)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.