Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKI atletičari na zimskim pripremama u Devojačkom bunaru - | K-013 Portal

PANČEVAČKI atletičari na zimskim pripremama u Devojačkom bunaru

pancevo, atletika, devojacki bunar

Početak ove godine u pančevačkoj atletici obeležile su zajedničke pripreme Atletskih klubova "Tamiš", "Panonija" i "Vrbaškog atletskog kluba" iz Vrbasa ali i Karate kluba "Budućnost" iz Alibunara.

Oko 50 mladih sportista je tako bilo smešteno od 8 do 15 januara na Devojačkom bunaru u hotelu "Plava dama" koji osim toplih soba i dobre hrane nudi i sportske terene.

Staze na Devojačkom bunaru pružaju sve uslove za podizanje nivoa kondicije, dobar vazduh, mekane peščane puteve ali i uzbrdice i predele za popodnevnu šetnju.

Trener "Tamiša" Zoran Kocić ističe da su uslovi za pripreme na ovoj lokaciji idealni za atletičare i da je ovo mesto raj za pripreme. Sličnog mišljenja je i Samanta Tot, trener iz Vrbasa, koja je zadovoljna uslovima i kvalitetom treninga. Saša Stojilović ispred "Panonije" napominje da će ova tri vojvođanska kluba i u 2023. godini nastavljaju saradnju i druženje kroz organizaciju zajedničkih takmičenja i prolećnih priprema.

Atletičari su imali dva treninga dnevno a osim toga su proglašeni najbolji za najuredniju sobu, organizovano je takmičenje "Ja imam talenat" kao i doček Pravoslavne nove godine uz valiki vatromet koji je priredio jedan od roditelja iz AK "Tamiš".

U subotu 14.01.2023. je organizovano i veliko takmičenje na poligonu spretnosti i trka na 200m gde su najbolji nagradjeni Diplomama i medaljama.

Na kraju su svi zadovoljni i puni snage krenuli put kuće a spremne atletičare već naredng vikenda očekuje Prvenstvo Beograda za mlađe pionire gde će upisati prve rezultate nakon ovih priprema.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.