Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Španović: Najjeftinija zlatna medalja koja je mogla da se osvoji - | K-013 Portal
ivana spanovic, atletika, olimpijske igre tokio

Španović: Najjeftinija zlatna medalja koja je mogla da se osvojiSrpska atletičarka Ivana Španović rekla je danas, posle osvojenog četvrtog mesta, da je zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju bila "najjeftinija" zlatna medalja koju je mogla da osvoji.

"Kada ne uradiš ono što si planirao, onda ti je sasvim svejedno koji je plasman. Bila je ovo 'najjeftinija' zlatna medalja koja je mogla da se osvoji", rekla je Španović za RTS.

Španović nije uspela danas da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je finale završila kao četvrta.

ivana spanovic, atletika, olimpijske igre tokioSrpska rekorderka i bronzana iz Rija je najbolji rezultat u finalu ostvarila u drugoj seriji kada je skočila šest metara i 91 centimetar, što je za devet centimetra manje nego što je skakala u kvalifikacijama.

"Nemam potrebu bilo šta da kažem - završilo se kako se završilo. Verovatno ću sutra znati šta da kažem, prvo sebi pa onda i svima ostalima. U svakom slučaju, hvala na podršci", rekla je Španović.

(Beta)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.