Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Trgovčević bez polufinala, Kijanović bez finala na EP - | K-013 Portal

Trgovčević bez polufinala, Kijanović bez finala na EP

trgovcevic, kijanovic, atletika

Srpski atletičar Luka Trgovčević nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 110 metara ps preponama na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Trgovčević je danas u drugoj kvalifikacionoj grupi bio poslednji rezultatom 14,01 sekunde i od 24 takmičara zauzeo je 21. mesto.

U polufinale su prošla četvorica najbržih iz sve tri grupe i još po jedan takmičar na osnovu rezultata.

Boško Kijanović bez finala EP u trci na 400 metara

Srpski atletičar Boško Kijanović nije uspeo danas da se plasira u finale trke na 400 metara na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Kijanović je pomenutu deonicu pretrčao za 45,88 sekundi, što je bilo dovoljno za sedmo mesto u njegovoj kvalifikacionoj grupi i 14. mesto na kontinentalnom šampionatu.

Milana Tirnanić prestupila i ostala bez plasmana

Elzan Bibić osvojio je 18. mesto u finalnoj trci na 5.000 metara, sa vremenom 13.39,60.

Drugu zlatnu medalju na evropskim prvenstvima osvojio je Norvežanin Jakub Ingebrigtsen sa 13.21,13, ispred Španca Muhameda Katira i Italijana Kripe.

Milana Tirnanić prestupila je u prvoj polufinalnoj trci na 100 metara i ostala bez plasmana. Ona je diskvalifikovana posle većanja sudija, jer je minimalno bila brža od startnog pucnja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.