Tri pehara za „Panoniju” u Vrbasu
ak panonija, ulicna trka vrbas

Tri pehara za „Panoniju” u Vrbasu
montekristo 0507


U nedelju 19. septembra u organizaciji "Vrbaškog atletskog kluba" održna je "Prva vrbaška trka" koja je okupila preko 400 trkača iz cele Srbije.

Atletski klub "Panonija" se pridružio događaju kao suorganizator dečjih trka i uz učešće troje najboljih osnovaca iz Pančeva.

U trci dečaka 4. razreda na 200 metara bronzanu medalju i pehar je osvojio Petar Sekulović, koji je inače dobar u sprintu i na kraćim distancama.

Odmah potom je sjajna Nina Štrkalj u veoma velikoj konkurenciji devojčica 5. razreda na 400m trijumfovala i osvojila pobednički pehar i zlatnu medalju. Njen brat Zandi Štrkalj je samo potvrdio da je jedan od najboljih sprintera u državi pa je u trci na 600m ubedljivo pobedio i osvojio još jedno zlato za "Panoniju".

Nakon toga održana je krenula trka Vojske i Policije na 1km a nakon toga i glavne trke na 5 i 10km.

Staza u Vrbasu je sertifikovana, tako da je plan da se u budućnosti u Vrbasu organizuje i polumaraton i maraton.Panonci su i ovoga puta kao klub pomogli organizaciju prijateljima iz Vrbasa a i sami 30. oktobra organizuju "Jesenji Fox Trail" na Devojačkom bunaru u Deliblatskoj peščari.

AK "Panonija" poziva sve ljubitelje trčanja i hodanja u prirodi da se pridruže ovoj jesenjoj trci kroz prirodu na novim trasama dužine 5, 10 i 20 km. Prijave za "Fox Trail" se primaju preko sajta RunTrace.net. Pobednike očekuju vredne nagrade sponzora kao i učesnička medalja i majica.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble