Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zlato i bronza za opovačke atletičare - | K-013 Portal

Zlato i bronza za opovačke atletičare

spartak, opovo, atletika

Atletičari opovačkog "Spartaka" imali su uspešan nastup na Prvenstvu Beograda u dvorani, koje se održavalo 14. i 15. januara. U seniorskoj konkurenciji Boris Mojsa je nastupio u trci na 1.500m.

On se prvi put oprobao na ovoj deonici i nije bilo loše. Krenuo je trku hrabro od samog početka, diktirajući svoj ritam, završio je na prvom mestu sa ostvarenim rezultatom 4:18,87.

Medalja je osvojena i u konkurenciji starijih pionira. U disciplini bacanja kugle odličan je bio Damjan Ivanovski koji je osvojio treće mesto i bronzanu medalju, bacivši svoj novi lični rekord u dvorani 10,56m. Ivona Stamenović je bila druga u grupi na 60m, 8,97s, a u bacanju kugle je zauzela 7. mesto sa rezultatom 9,79m, piše Glas Opova. 

Miljana Bulatović je zauzela 17. mesto u bacanju kugle (7,75m), Ivana Jovanov 18. mesto, (7,59m) takođe u ovoj disciplini. U skoku u dalj nastupile su Ivana Šotić (30. mesto) uz ostvaren skok 3,83m i Anja Aćimov (31. mesto) 3,52m. Filip Poledica je nastupio na 800m i zauzeo 9. mesto (2:58,84).

„Takmičenje je bilo izuzetno jako i masovno, maltene svi klubovi iz Srbije su uzeli učešće na ovom takmičenju od Subotice do Prilužja na Kosovu i Metohiji. Ovo je bila odlična prilika da se vidi kakva je forma pred predstojeće prvenstvo Srbije, i ko nema normu da je ostvari“, izjavio je trener opovačkih atletičara Nemanja Stojanović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.