Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Džudo klub Dinamo iz Pančeva osvojio pet medalja u Subotici - | K-013 Portal
dzudo, dzudo klub dinamo

Džudo klub Dinamo iz Pančeva osvojio pet medalja u SuboticiU Subotici, u organizaciji DžK "Spartak" održan je 09. Internacionalni džudo turnir "Dan grada Subotice – SPARTAN KUP".

Nastupalo je 426 takmičara (297 M, 129 Ž) iz 41 kluboa iz BiH, Rumunije i Srbije. DžK Dinamo predstavljalo je 12 takmičara. Osvojeno je 5 medalja (1 zlatna, 2 srebrne, 2 bronzane) i dva 5. mesta.

Pregled osvojenih medalja

Stariji poletarci (U10)

Srebrne: Mamojka David (-31 kg), Vukosavljević Mijat (-34 kg)
Bronzane: Milanović Divna (-34 kg)
Peto mesto zauzeo je Popović Aleksandar (-42 kg)

Stariji dečaci (U14)

Zlatne: Đurović Aleksa (-66 kg).
Bronzane: Mitić Nikola (-50 kg)
Peto mesto zauzeo je Božić Jovan (-66 kg)

Đurović Aleksi dodeljen je pehar za najuspešnijeg starijeg dečaka. Aleksa je sve svoje mečeve završio iponima i time potvrdio mišljenje mnogih džudo stručnjaka da je jedan od najperspektivnijih mladih takmičara.

DINAMOVA NOVA GENERACIJA TRENERA

Pre par dana DžK Dinamo je postao bogatiji za još jednog sportskog stručnjaka. Mladi trener Milan Kajganić položio je master sa najvišom ocenom, a prisutni sportski stručnjaci su mu predvideli veoma perspektivnu trenersku karijeru.

Milan i njegove kolege Goran Nikolić i Dušan Pavić, uz stručni nadzor starijih kolega Ljubomira i Slavka Stanišića i Petra Ilijina, polako se uključuju u vođstvo kluba, a njihove starije kolege – mentori o njima imaju samo pohvalne reči.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.