Predsednik Bokserskog saveza Srbije: Boks je važan za karakter dece
boks, boks za decu

Predsednik Bokserskog saveza Srbije: Boks je važan za karakter dece
montekristo 0507


Bokserski savez Srbije pokrenuo je akciju besplatnih škola boksa, a inspiraciju su našli u činjenici da je boks u školama koji je bio višedecenijska tradicija u Velikoj Britaniji.

„Krenuli smo sa upisom u školu boksa u celoj Srbiji koje su potpuno besplatne. Škola boksa osmišljena je tako da razvija snažne temelje sportskih i motivacionih veština. Naši programi za mlade pomažu u razvoju koordinacije, agilnosti, snage, brzine, timskog duha. Borimo se protiv negativnog uticaja vremena provedenog pred ekranima pozitivnim uticajem sporta. Živimo u vremenu koje sa sobom nosi mehur sa toksičnim sadržajem u vidu gojaznosti izazvane životom ispred ekrana, statičnosti, telesnog mrtvila koje eskalira kroz psihičku nestabilnost globalne publike“, rekao je predsednik BŠ Nenad Borovčanin.

Svi zainteresovani mogu pronaći klub u mestu gde žive na sajtu www.školaboksa.rs.

„Sve nedaće koje sam imao u životu, svi problemi i prepreke, jačali su me. Možda nećeš shvatiti u prvom trenutku kada se to desi, ali pesnica po zubima nekad može biti najbolja stvar koja ti se dogodila“.

U ringu nasilnici se uče poniznosti, slabi postaju jači, plašljivi nalaze hrabrost, lažna i iskrivljena slika života menja fabulu.

„Boksom stižemo do hrabrosti, tolerancije, strpljivosti, kritičnosti, doslednosti, iskrenosti, uvažavanjem koji grade karakter zdrave ličnosti, šampiona. To je naša misija, naš cilj i nećemo odustati od toga, vredeno i predano gradićemo put boksa koji nas uči da se branimo svakog trenutka, da je sport za sve, jer je plemenit i konstantno nas uči da u nama ima dobrih stvari“, zaključio je Borovčanin.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble