Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sara Ćirković i Rastko Simić pobednici juniorske „Vojvođanske zlatne rukavice” - | K-013 Portal
vojvodjanska zlatna rukavica, sara cirkovic, rastko simic

Sara Ćirković i Rastko Simić pobednici juniorske „Vojvođanske zlatne rukavice”Srpska bokserka Sara Ćirković i bokser Rastko Simić pobednici su 39. juniorske "Vojvođanske zlatne rukavice", koja je održana u Subotici.

Ćirkovićeva je u finalnoj borbi, u kategoriji do 50 kg,bila bolja od predstavnice Rusije Sofike Čerepenine 5:0, dok je Simić, u kategoriji do 75 kg, savladao reprezentativca Bugarske Vilijama Čolova, takođe 5:0.

Za najbolju inostranu takmičarku proglašena je Amineva Azalija iz Rusije, njena zemljakinja Anastasija Kirilinko je najbolja tehnicarka, dok su najborbeniji par u ženskoj konkurenciji Bojana Gojković iz Crne Gore i Alina Puškar iz Rusije.

Najbolji strani takmičar je Bugarin Radoslav Rosenov, najbolji tehničar turnira Gruzijac Đorđi Zorzolijani, dok su najborbeniji par Bozorboi Matuakubov (Ukrajina) - Đoel Anđeloni (Italija).

Najbolji sudija turnira je Rumun Mihail Jon, a pehar namenjen najboljem domaćem sudiji osvojila je Jovana Ugrenović.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.