Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Brojne medalje za pančevačke džudiste na takmičenjima u Kačarevu i Brusu - | K-013 Portal

Brojne medalje za pančevačke džudiste na takmičenjima u Kačarevu i Brusu

Kacarevo Open Dzudo

Kačarevo je bio centar džudo dešavanja ovog vikenda u Srbiji. Preko tristotine takmičara iz Rumunije, Mađarske, Republike Srpske i Srbije sjatilo se u Kačarevu kako bi uveličali prvi međunarodni džudo turnir "Kačarevo open"

Takmičari klubova iz našeg grada osvojili su 32 medalje i to 5 zlatnih, 11 srebrnih i 16 bronzanih medalja.

Klubovi su osvojili 4 pehara i to  DŽK Dinamo kao najusepešnija ekipa turnira i sveukupni pobednik, kao i u kategoriji mlađih poletaraca i starijih poletaraca, dok je ekipa DŽK Jedinstvo osvojila pehar kao najuspešnija ekipa mlađih pionirki.

Reči organizatora Saše Anđelovića nam otkrivaju mnogo toga:

"Veliki napor i trud su doveli do organizacije ovog turnira, izuzetno sam ponosan što smo uspeli da animiramo 32 ekipe iz zemlje i okruženja koje su došle da uveličaju ovu manifestaciju. Takođe izvršili smo i promociju "inkluzivnog džudoa" prvi put na ovakvim turnirima u Srbiji. Obezbedili smo nagrade za prvih deset ekipa u ukupnom plasmanu u vidu tabli slanine koja je i brend našeg mesta. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim gostima, roditeljima i prijateljima kluba bez kojih bi naš trud bio uzaludan."

Kacarevo Open Dzudo

U subotu 04,05.2019. Brus je bio domaćin turnira "Srđan Čolić" na kome je učešće uzelo 180 takmičara iz Crne Gore i Srbije među kojima su nastupali i takmičari Akademije Jočić iz Starčeva i Jedinstva iz Kačareva koji su osvojili jednu zlatnu, jednu srebrnu i četiri bronzane medalje čime su uspešno prezentovali naš grad.

(Foto: M.S.)

Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.