Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Američki fudbal: Banatski Bikovi u polufinalu Prve lige Srbije! - | K-013 Portal

Američki fudbal: Banatski Bikovi u polufinalu Prve lige Srbije!

banat bulls, banatski bikovi, americki fudbal

Prošlog vikenda Banatski Bikovi u Wild card rundi odigrali su utakmicu protiv ekipe Wild Dogs iz Novog sada i drugi put u dve nedelje došli do pobede ubedljivim rezultatom 59:42.

U prvom poluvremenu kvoterbek Mladen Zlatić je bes problema pronalazio sve svoje hvatače, te su po jedan tačdaun postigli Mario Lugonja i Bratislav Bošanjak, dok je Milan Nikolić dva puta uhvatio loptu za tačdan.

Iako je izgledalo u nekom trenutku da bi opet mogla biti neizvesna utakmica, ali Bikovi ipak nisu dozvolili da dođe do toga I u drugom poluvremenu su krenuli sa jakim napadom. Kada je Novi Sad stigao na 1 poen zaostatka, napad I odbrana Bikova je uzvartila sa 19 uzastopnih poena i to tačdaunom Vanje i Maria Lugonje, onda uspešnom konverzacijom za dva poena Zorana Todorovića i Strahinje Brankova I iz odbrane ,presecanjem lopte, poene je postigao lajnbeker Mihajlo Miškiv. Konačnih 59:42 je postavio Vanja Lugonja, kada je postigao I svoj treći tačdaun na utakmici.

Ovom velikom pobedom Banat Bulls su obezbedili polufinale i oni će već u nedelju 15.11. u 14h u Beograd na stadionu IMR odigrati utakmicu protiv ekipe Vukova iz Beogra. Dok će ekipa Bikova u u polufinalu igrati u punom sastavu, beogradski tim igraće bez najboljeg hvatača ove sezone Miloša Kolibara, koji je zaradio suspenziju od jednog meča tokom duela protiv Zmajeva. Nema sumnje da će i ova utakmica biti neizvesna do kraja!

Sva kretanja rezultat ćete moći da pratite na zvaničnim stranicama na društvenim mrežama Banat Bulls. Kada već ne možete da budete sa nama na utakmici, barem onda možete uživo!

(J. V.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.