Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Banat Bulls došli do pobede pred gostovanje u Beogradu - | K-013 Portal

Banat Bulls došli do pobede pred gostovanje u Beogradu

banat bulls, banatski bikovi, americki fudbal

U utakmici drugog.kola Prve lige Srbije, prvi regionalni klub Banatski Bikovi savladali su ekipu Plavih zmajeva iz Beograda na domaćem terenu u Pančevu nakon teške i neizvesne utakmice rezultatom 51-45.

Koliko je utakmica bila neizvesna govori to da su Bikovi uspeli da dođu do pobede tek posle drugog produžetka. Kraj na utakmicu je stavio odbranbeni igrač Mikailo Radević, koji je presekao loptu i time zaustavio napad Zmajeva.

Tokom celog meča vođena je velika borba,sa puno preokreta. Od samog početka se igralo tačdaun za tačdaunom. Kvoterbekovi Mladen Zlatić i Lazar Sporin pronalazili su bez problema u endzone hvatače. U listu strelaca upisali su se Bratislav Bošnjak i Milan Nikolić sa po tri tačdauna, a po jedan tačdaun postigli su Zoran Todorović i Mario Lugonja. Ovaj put poena iz odbrane nije bilo.

1ddda0c5 5be1 4914 bb17 fdac0957006e

(Foto: Anđela Ivošev)

Glavni trener Bojan Kovačević je zadovoljan igrom svojih igrača i nada se da će sutra ponoviti ovaj uspeh: - Zadovoljni smo ostvarenim uspehom i  igrom naše ekipe. Definitivno ima stvari na kojima trebamo da poradimo. Ovom prilikom bismo zahvalili ekipi Plavih Zmajeva na odlično odigranoj utakmici i na fer pleju. Sada se osvrćemo na sledeću utakmicu koja je protiv Vukova iz Beograda. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo još jednu pobedu. 

Sutra u okviru trećeg kola na Adi, Bikovi putuju u Beograd, gće imati tešku utakmicu protiv ekipe Vukova. Nažalost i ova utakmica će se igrati bez prisustva publike. Za sve navijače Banat Bulls-a će se potruditi da detaljno prenose kretanje rezultata na zvaničnim profilima kluba na društvenim mrežama. Ako ne možete da budete uz njih na tribinama, moćićete da budete online!

(J. V.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.