Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Emotivan oproštaj "šestorice veličanstvenih", remi Srbije i Italije - | K-013 Portal

Emotivan oproštaj "šestorice veličanstvenih", remi Srbije i Italije

šestorica veličanstvenih, vaterpolo

Šestorica legendarnih vaterpolista Srbije, članova tima koji je u poslednjih 15 godina osvojio sve što može da se osvoji, uključujući dva uzastopna olimpijska zlata, oprostili su se od reprezentacije u remiju protiv Italije na turniru "Srbija 2022" - 9:9.

Pred punim tribinama na bazenu Milan Gale Muškatirović bilo je veoma emotivno, a legendarni šampioni Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović igrali su u poslednjoj četvrtini.

U igru su ušli kada je rezultat bio 8:9, Filipović je postigao gol za 9:9, potom su Italijani izjednačili i sudije su četiri minuta pre isteka vremena "odsvirale kraj".

Kako i dolikuje sportistima koji su među najboljima u istoriji Srbije uz aplauze, ovacije i prigodne poklone od Vaterpola saveza otišli su u "reprezentativnu penziju".

U prvom meču turnira Hrvatska je savladala Francusku 15:11.

Srbija od 21 sat igra protiv Hrvatske, a dva sata ranije sastaju se Italija i Francuska.

Ðoković na oproštaju "Šestorice veličanstvenih"

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković prisustvovao je vaterpolo spektaklu "Šestorica veličanstvenih" na Dorćolu.

Utakmici su prisustvovali i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kao i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.