fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

ragbi klub dinamo

Kadeti i petlići Ragbi kluba Dinamo PRVACI SRBIJE

Duga i teška sezona puna izazova, od pet kategorija koji se tekmiče u muškoj konkurenciji ragbisti Pančevačkog Dinama osvojili su tri titule prvaka države za 2020 godinu.

- Imali smo težak zadatak da održimo kontinuirani rad i lidersku poziciju u mlađim kategorijama. Kruna uspeha ove sezone došla je baš na stadionu našeg komšijskog kluba "Borac" u Starčevu gde je u subotu 28. novembra održan ragbi vikend i završni turniri za mlađe kategorije. Dinamo je u finalnim nadmetanjima u konkurenciji kadeta i petlića pružio odličnu igru i savladao protivnike, čime se u obe konlurencije okitio zlatnim medaljama, rekao je za K-013 Online je šef stručnog štaba Đorđe Gavrilović.

ragbi klub dinamo

Nakon uspeha juniorskog tima pre dve nedelje koji je osvojio titulu prvaka Srbije, usledile su dve nove titule u kadetskoj i konkurenciji petlića.

- Veliki uspeh Dinama u sezoni 2020, tri titule. Ovo je dokaz da je omladinska škola Dinama najbolja u Srbiji. Zahvaljujem se svim igračima i stručnom štabu na ovim uspesima našeg kluba, kaže predsednik ragbi kluba Dinamo Kalabić Miomir.

Kadeti Dinama:

Krivokuća,Mljač, Nilenković, Aleksić,Vasić, Brkić, Voštić, Adžić, Kuzmanović, Košpić, Vortić, Krkljuš, Mišić, Nikolajević, Mesić, Babić,Tasić,Begunić. Treneri: Đorđe Gavrilović, Vladimir Ambruš

ragbi klub dinamo

RUGBY SERBIA FINALS WEEKEND FINALE PRVENSTVA SRBIJE ZA U16 KADTE

RK Dinamo 1954 - RK Rad 17-5 (7-0)

Petlići Dinama:

Vuk Oluški , Nemanja Adžić,Filip Grozdić, Lazar Grozdić,Aleksandar Savić, Boris Savić,Andrej Gmiović ,Igor Ignjatov, Vanja Ignjatov, Andrija Kuzmanović,Popović Aleksandar, Miloš Jović. Treneri petlića:Tatić Nikola, Advigov Nikola

ragbi klub dinamo

RUGBY SERBIA FINALS WEEKEND FINALE PRVENSTVA SRBIJE ZA U12 PETLIĆE

- 1/2 finale RK Dinamo 1954 - RK Žarkovo 70-0
- 1/2 finale RK Loznica - BRK Crvena Zvezda 0-10
- 3. mesto RK Žarkovo - RK Loznica 0-55
- 1. mesto RK Dinamo 1954 - BRK Crvena Zvezda 40-0

Plasman:

1. RK Dinamo 1954
2. BRK Crvena Zvezda
3. RK Loznica
4. RK Žarkovo

ragbi klub dinamo

ragbi klub dinamo

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.