Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobede vaterpolista NBG, Radničkog i Partizana - | K-013 Portal

Pobede vaterpolista NBG, Radničkog i Partizana

vaterpolo, novi beograd

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i petu pobedu u Regionalnoj ligi.

Novobeograđani su u trećem meču na turniru u Zagrebu opravdali ulogu favorita i ubedljivo su savladali ekipu Mornara sa 17:3 (2:1, 7:1, 4:0, 4:1).

Iako su prethodni, izuzetno naporan meč protiv splitskog Jadrana odigrali pre samo 12 časova, izabranici trenera Živka Gocića nisu dozvolili da ih to poremeti.

Od početka duela sa Mornarom igrali su veoma angažovana pa je kvalitet koji poseduje aktuelni srpski i regionalni šampion brzo došao do izražaja. Novobeograđani su iz minuta u minut uvećavali vođstvo i rutinskom igrom stigli do novog trijumfa.

Najbolju partiju u redovima Novog Beograda pružili su Đorđe Vučinić sa četiri i Viktor Rašović sa tri gola. Novobeograđani su lideri regionalnog takmičenja sa maksimalnim učinkom iz pet mečeva, a bez poraza je još samo Radnički iz Kragujevca koji ima utakmicu manje.

Pobede Radničkog i Partizana u Regionalnoj vaterpolo ligi

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pobedili su Jadran iz Herceg Novog rezultatom 12:8 (4:1, 4:2, 4:2, 0:3) u poslednjem meču drugog turnira Regionalne lige, koji je održan u Beogradu.

U pobedničkom timu prednjačio je Marko Radulović sa četiri pogotka, dok su po dva postigli Nemanja Stanojević, Aleksa Ukropina i Luka Pljevančić. U poraženoj ekipi po dva gola dali su Jovan Vujović, Danilo Radović i Martin Gardašević.

Partizan je ranije danas u Beogradu pobedio Primorac 6:4 (1:1, 1:3, 0:0, 4:0). Po jedan gol za Partizan postigli su Lovre Miloš, Pavle Mušikić, Nikola Radulović, Dušan Trtović, Marko Dimitrijević i Petar Smiljević. U ekipi Primorca najbolji je bio Vuk Drašković sa tri gola.

Radnički je drugi na tabeli Regionalne lige sa 15 bodova, koliko ima i Novi Beograd. Partizan je sedmi sa četiri boda.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.