fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

američki fudbal, banat bulls

Posle poraza u trećem kolu Prve lige Srbije, Banat Bulls dočekuju ekipu Jagodine

Prošlog vikenda u okviru trećeg kola Prve lige Srbije, momci iz Banat Bulls-a odigrali su tešku utakmicu u Beogradu i u Pančevo su se vratili sa porazom. Ekipa Vukova iz Beograda je bila bolja i savladali su Bulls-e rezultatom 71-57.

Iako su se momci iz Bulls-a do poslednjeg sudijskog zvižduka trudili da dođu do pobede, ipaka im je na kraju izmakla.

Tokom celog meča vođena je velika borba. Početak nije nagoveštavao ovakav epilog s obzirom da su Bulls-i otvorili utakmicu tačdaunom, kada je Mladen Zlatić u endzoni pronašao hvatača Vanju Lugonju.

Do samog kraja igralo se tačdaun za tačdaunom. Mladen Zlatić je po dva puta u endzoni pronalazio Milana Nikolića, Bratislava Bošnjaka i Vanju Lugonju, a u strelce se upisao i mario Lugonja sa uhvaćenim jednim tačdaunom.

Ovog puta je bilo poena i iz odbrane, kada su napadu lopet presekli Stefan Spasić i Marko Todorović. Dok je u ekipi Vukova najviše uhvaćenih tačdauna imao hvatač sa brojem 14, Andreja Živković.

Bullsi se sada okreću narednom vikendu i stavljaju fokus na utakmicu koja ih čeka u nedelju u Pančevu. U narednom kolu, Bulls-i će u nedelju 25.10. u 15h na terenu kod Hale sportova ugostiti ekipu Black Hornets iz Jagodine. I ova utakmica će se iz epidemiloških razloga igrati bez prisustva publike, ali će svi navijači Bulls-a moći da prate dešavanja sa terena na zvaničnim profilima Banat Bulls-a na društvenim mrežama.

(J. V.)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.