fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

vaterpolisti srbije, olimpijske igre tokio

Prlainović: Bićemo svesni uspeha tek u budućnosti

Srpski vaterpolista Andrija Prlainović rekao je danas da će tek u budućnosti igrači i on biti svesni šta su uradili odbranom zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju

„Još smo pod emocijama i utiskom, tek se završilo. Bićemo svesni tek u budućnosti šta smo uradili, odbraniti olimpijsko zlato zaista je posebna stvar. Malo je ekipa kroz istoriju to uspelo“, rekao je Prlainović za RTS.

„Ovde smo prešli mnogo prepreka i iskušenja da bismo došli do zlata. Pozdrav za celu Srbiju i za sve ljude, koji su navijali za nas. Hvala ovim momcima što su meni i svima pružili ovo veliko zadovoljstvo“, dodao je on.

Vaterpolo selekcija Srbije pobedila je danas u finalu Olimpijskih igara u Tokiju selekciju Grčke sa 13:10, i tako je odbranila zlato iz Rija 2016. godine.

Vaterpolista Dušan Mandić zahvalio je sedmorici igrača (Andriji Prlainoviću, Filipu Filipoviću, Dušku i Gojku Pijetloviću, Milanu Aleksiću, Stefanu i Branislavu Mitroviću), koji se opraštaju od reprezentativne karijere.

„Ovo dugujem ovoj sedmorici, koji su danas odigrali poslednju utakmicu u reprezentaciji. Oni su mi svih ovih 10 godina, koliko sam ovde bili starija braća i očevi da tako kažem. Sve dugujem njima, hvala im na svemu, idu u večnost, svaka im čast“, rekao je Mandić.

Srbija je kao nezavisna država osvojila i dve bronzane medalje 2008. godine na Igrama u Pekingu, i 2012. godine u Londonu.

(Beta)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.