Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Savić o nastupu u Strazburu: Ozbiljna blamaža - | K-013 Portal

Savić o nastupu u Strazburu: Ozbiljna blamaža

vaterpolo, dejan savic

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je danas da je nastup njegove ekipe na finalnom turniru Svetske lige u Strazburu bio „ozbiljna blamaža“.

„Ovo je ozbiljna blamaža“, rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

„Samo je poslednja utakmica sa Crnom Gorom bila ono čemu težimo. Tu smo videli drugačiji pristup, veću agresivnost, želju i volju. Sve pre toga je bilo, ponavljam, prava blamaža. Sve što smo imali u poslednjoj utakmici nismo imali tokom čitavog turnira“, dodao je on.

Vaterpolisti Srbije su na finalnom turniru Svetske lige u Strazburu zauzeli peto mesto, a igra pune oscilacija i grešaka krunisana je sa tri pobede i tri poraza.

Srbija je bila oslabljena, ali je Savić istakao da „nema nikakvog opravdanja“.

„Nema izgovora za ono što smo pokazali u Strazburu. Mene alibi nikada nije interesovao. Bez agresivnosti, discipline, volje, želje nema igre. Jesmo došli pre svega da treniramo, ali je ukupan utisak morao da bude mnogo bolji“, rekao je selektor Srbije.

Savić je dodao i da će možda on morati da se promeni i da će sigurno morati da „ukine neke stvari“ i da „stavi embargo na njih“.

„Uz rad, nadam se da ćemo se pomeriti od tog petog mesta koje nam je izgleda rezervisano“, zaključio je Savić.

Vaterpolo reprezentacija 31. jula u Beogradu nastavlja pripreme za Evropsko prvenstvo, a dva dana kasnije odlazi u Trebinje.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.