fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

američki fudbal, panthers ladies

Startuje Ženska liga u američkom fudbalu: Pančevke kreću u lov na titulu!

U subotu, 24. oktobra od 12h na terenu kod Hale sportova u Pančevu devojke iz Panthers Pančeva započinju svoju borbu za titulu šampiona! Nažalost, zbog trenutnog epidimiloškog stanja, turnir će se igrati bez prisustva publike.

Pored Pančevki, ove sezone u ligi takmičiće se i ekipe: Kikinda Orange Tribe, Požarevac Pastuvi, Kragujevac Wild Cats, Zemun Pirates i Inđija Indians.

Ekipe će biti podeljene u dve grupe: Sever i Jug. Pančevke se nalaze u sever grupi i sa njima u grupi se još nalaze ekipe Kikinda Orange Tribe i Inđija Indians. U regularnom delu takmičenja devojke očekuju tri turnira, a nakon toga po dve najbolje ekipe će otići na finalni turnir.

Osmi šampionat Srbije u ženskom američkom fudbalu. Do sada tri trofeja uzela je ekipa Obrenovac Hawks, dva puta sampion je bio Kragujevac Wild Cats, a po jednom su bile ekipe Čačak Angele Warriors i Kikinda Orange Tribe.

Za Pančevke ove godine će igrati: Marija Perić, Jelena Vamović, Anđela Marković, Katarina Putić, Marija Ranković, Tijana Todorović i Aleksandra Domanović.

Jelena Vamović, kapiten i QB fleg ekipe Pančeva ima vere u mladu ekipu Panthers Ladies.

„Ponosna sam na svaku devojku u timu, sve smo od prvog treninga kao jedan, sve su se maksimalno trudile na treninzima i zbog toga je uvek bila odlična atmosfera u ekipi. Ove sezone nam je osnovni cilj da od ovog tima napravimo dobar i kvalitetan tim, pošto nam je ekipa pretežno sastavljena od novih devojaka koje su se tek upoznale sa ovim sportom. Naravno da pored toga želimo i da se domognemo titule, pokušaćemo da ostvarimo i taj cilj. Verujem da će se trud svih devojaka i dobar rad tokom priprema za sezonu videti od samog starta na prvom turniru”, istakla je Vamovićeva.

(J. V.)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.