Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vatepolisti Srbije na SP u grupi sa SAD, Australijom i Kazahstanom - | K-013 Portal
vaterolo, reprezentacija srbije, svetsko prvenstvo

Vatepolisti Srbije na SP u grupi sa SAD, Australijom i KazahstanomVaterpolo reprezentacija Srbije igraće na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Madjarskoj u Grupi D sa selekcijama SAD, Australije i Kazahstana, odlučeno je danas žrebom u Budimpešti.

Svetsko prvenstvo u Madjarskoj održaće se od 18. juna do 2. jula, a vaterpolisti Srbije će svoje mečeve u grupnoj fazi igrati u Segedinu.

U Grupi A će igrati Madjarska, Brazil, Crna Gora i Gruzija, u Grupi B će snage odmeriti Japan, Grčka, Nemačka i Hrvatska, dok su u Grupu C smeštene selekcije Italije, Kanade, Južne Afrike i Španije.

Pored Segedina, zaključno sa četvrtfinalim mečevima takmičenje će se održati u Šopronu, Debrecenu i Budimpešti, dok će se završne utakmice igrati u glavnom gradu Madjarske.

Na poslednjem Svetskom prvenstvu u Gvandžuu pobedila je Italija ispred Španije, dok je Srbija u podmladjenom sastavu bila peta.

Sastav grupa na SP:

Grupa A (Budimpešta): Madjarska, Brazil, Crna Gora, Gruzija
Grupa B (Debrecen): Japan, Grčka, Nemačka, Hrvatska
Grupa C (Šopron): Italija, Kanada, Južna Afrika, Španija
Grupa D (Segedin): Kazahstan, SAD, Australija, SRBIJA

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.