Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vaterpolisti Novog Beograda pobedili Crvenu zvezdu, Partizan bolji od Radničkog - | K-013 Portal

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili Crvenu zvezdu, Partizan bolji od Radničkog

vaterpolo, crvena zvezda, partizanm, radnicki, novi beograd

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su večeras Crvenu zvezdu 15:11(3:4, 2:1, 7:1, 3:5) u Zagrebu na startu trećeg turnira Regionalne lige.

Tako je proslavljeni srpski vaterpolista i trofejni trener Igor Milanović trijumfalno je debitovao na klupi Novog Beograda, a bila je to osma pobeda Novobeograđana u 10. meču u Jadranskoj ligi čime su zadržali šanse za osvajanje prvog mesta, samim tim i prilike da budu domaćni Fajnal-fora koji će odlučivati o tituli.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Draško Gogov sa četiri gola, dok su se Duško Pijetlović, Đorđe Vučinić i Strahinja Rašović po dva puta upisali u listu strelaca.

Kod Crvene zvezde, koja doživela i peti poraz u Regionalnoj ligi bolji od ostalih bili su Gavril Subotić i Miloš Vukičević sa po tri pogotka.

U narednom kolu, koje na programu u subotu, Zvezda igra protiv Mladosti, dok će Novi Beograd odmeriti snage sa Jadranom iz Splita.

Vaterpolisti Radničkog na startu trećeg turnira u Kragujevcu izgubili su od beogradskog Partizana 12:10.

Partizan je do pobede predvodio Kojić sa četiri gola, a pratio ga je Boven sa tri.

Kod Kragujevčana istakao se Lukić sa takođe četiri pogotka, a ispratili su ga Vrlić i Toholj sa po dva.

Radnički u subotu od 20.40 časova igraju derbi turnira sa dubrovačkim Jugom, a na programu su i dueli Šabac – Primorac (17.00) i Partizan – Solaris (18.50).



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.